Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Предизвици на жените политичарки

Поткаст со Ели Панова од ВМРО-ДПМНЕ и Даниела Колева пратеник од СДСМ

Play Video