Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Го живеат ли струмичани карневалот?

Поткаст со долгогодишни струмички карневалџии

Play Video