Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Јога: Наоѓање на балансот

Поткаст со Нели Манчева – јога инструктор

Play Video