Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Сексуалната зрелост кај тинејџерите

Поткаст со Никола Маџунков – гинеколог

Play Video