Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

„Хакатон“ натпреварување во СОУУД „Димитар Влахов“

Play Video