Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Прв победник од Македонија во „Ѕвездите на Гранд“

Поткаст со Славица Ангелова победник на „Ѕвездите на Гранд“

Play Video