Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Кој е Костадин Костадинов кога не е градоначалник?

Поткаст со градоначалникот на Општина Струмица – Костадин Костадинов

Play Video