Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Пожарникари - херои на едно општество

Поткаст со пожарникарите од Струмица – Трајче Митев, Димче Диков и Александар Гудев

Play Video