Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Се слуша ли квалитетна музика во Струмица?

Поткаст со Ретроманиа – Љубомир Митровски, Боби Ѓошиќ, Денис Кирчанов

Play Video