Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Чувањето на домашни миленичиња - Предизвик за струмичани

Поткаст со Наталија Иванова

Play Video