Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Знаат ли струмичани за алпинизмот и спортско качување

Поткаст со Александар Дончев и Васил Георгијевски

Play Video