Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Млади средношколци од Струмица веруваат дека ќе им се исполни сонот

Поткаст со Магдалена Мучева и Софија Пандева

Play Video