Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Како родителите да ги заштитат децата од негативностите на социјалните мрежи

Поткаст со Марија Димитриева

Play Video