Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Што е потребно да се биде успешна жена?

Поткаст со Нела Масалковска

Play Video