Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Биди свој (дури) и кога не си „ин“ во градот

Поткаст со Панче Димов

Play Video