Медиумски формат во кој разговараме за актуелни новости и збиднувања.  Дискутираме со инспиративни луѓе и развиваме  мотивирачки животни приказни. 

Музиката е чудо и таа прави чуда

Поткаст со Иван Кукиќ

Play Video