Биди свој е дигитална платформа што ја анимира јавноста која се информира  преку  нови дигитални алатки и го креира своето мислење.  Создаваме видео и мултимедијална содржина која е лесна за гледање и штеди на време.

Наша цел е да ги поддржиме  и мотивираме  сите создавачи да ги споделат своите животни приказни – содржини кои навлегуваат длабоко во сечиј вкус, жанр и сцена.

Главна мисија на Биди свој е да бидеме двигатели на јавноста за движење напред во светот и изразување на свој начин а не само пасивно консумирање на содржините и информациите.

„ Ние веруваме дека ја правиме вистинската работа за да ги мотивираме  сите оние кои придонесуваат за квалитетен начин на живот. “

Дигитална платформа

Ваш Биди свој

„Верувам дека овој тим на ентузијасти создаваат една поинаква и квалитетна информативна платформа. Знам дека ќе „истрчаат“ километри и километри во светот на информирањето и медиумска писменост. “
Жан Т.
офицер
„Ние младите сакаме да бидеме слушнати и видени. Биди свој е токму тоа. Очекувам многу успешни приказни од овде.“
Јана М.
ументик
„Како студент, јас сум на раскрсница од животот. Би сакала да пробам сé, и да истражувам. Читајќи Ве, констатно можев да се препознаам себе си во сториите и на тој начин можев да научам нови работи. Енергијата ви е одлична.“
Зорица С.
студент